Petek, 3. april 2020

Prodaja se ni ustavila

V teh, ne najbolj prodajnim postopkom naklonjenih dnevih, se prodaja nepremičnin le ni čisto ustavila. Morda so se prodajni postopki malo upočasnili , vendar je trg še vedno aktiven. Hiše, stanovanja, kmetije, parcele, poslovni prostori ... vse se vedno je in se vedno bo prodajalo.

V obdobju, ko zaradi preventivnih ukrepov ne izvajamo ogledov nepremičnin, lahko za vas pregledamo celotno dokumentacijo, pridobimo morebitna potrdila in listine, ki so podlaga, da boste svojo nepremičnino prodali brez bremen in z vsemi listinami, ki jih morate ob prodaji predložiti (energetska izkaznica, gradbeno dovoljenje, uporabno dovoljenje ...). Strankam smo na voljo preko elektronske pošte ali po telefonu. Pregledamo listine, svetujemo o najbolj primernem postopku prodaje.

Vsem, ki bi si želeli ogledati nepremičnine iz naše ponudbe svetujemo, da se vpišete v kontaktni obrazec, objavljen na spletni strani, in si s tem zagotovite termin za ogled takoj, ko bodo umaknjeni ukrepi in bo možno opraviti varen ogled. V obrazec https://www.axa1995.si/Kontakt/ vpišite katero nepremičnino bi si želeli ogledati.

Naj nakup ali prodaja nepremičnine ne bo za vas breme. Strokovno in varno z nepremičninsko agencijo, ki že deset let dela v Posavju - tam kjer smo doma.

vaša nepremičninska posrednica,

Simona Koritnik Pavlin,