Hiša samostojna Trzin, TrzinCena: 550.000,00 €

opis

Stanovanjska hiša v urejenem naselju stanovanjskih hiš v neposredni bližini trzinske obvoznice na atraktivni in iskani lokacji. Tloris hiše je funkcionalno zasnovan in omogoča novemu lastniku prilagoditev prostorov glede na življenski slog, že ob samem vhodu pa obiskovalca navduši z občutkom udobja z veliko dnevne svetlobe v bivanjskih prostorih.

Hiša je zasnovana v treh etažah in sicer:

- Klet: garaža, hobi soba, kurilnica, kopalnica, shramba z vinoteko, soba za druženje

- 1. nadstropje: dnevna soba, jedilnica, kuhinja s shrambo, spalnica, otroška soba, sanitarije, kopalnica

- mansarda: kabinet, soba

Notranje stopnišče iz kletnih prostorov in od vhoda do 1. nadstropja je v naravnem kamnu, medtem ko so stopnice v mansardo lesene. Tla so po prostorih različna - keramične in teraco ploščice, klasični parket, lamelni parket, laminat.

Hiša ima elektro in vodovodni priključek, priključena je tudi na javno kanalizacijsko omrežje. Trenutno je ogrevanje povezano s pečjo na kurilno olje, možna je posodobitev vrste ogrevanja glede na vaše želje. V dnevni sobi v 1. etaži je vgrajena tudi klimatska naprava. Okolica hiše je urejena, za hišo je manjša uta za vrtno orodje ter manjši vrt. Pred hišo je prijetna zelenica. Možnost je urediti parkiranje dveh ali po potrebi več osebnih avtomobilov pred hišo.

Zaradi odlične lokacije je hiša primerna za aktivno družino, saj z bližino avtobusnega in železniškega postajališča omogoča lastnikom hiter dostop do javnega prevoza za delo v centru mesta (železniško postajališče Mlake - 650 m peš, avtobusna postaja Mlake - 400 m peš), hkrati pa sama lokacija v bližini rekreativnih površin in gozda omogoča hiter popoldanski pobeg od stresa in obremenitev ali le uživanje v mirnem okolju svojega doma.

Zemljiško knjižno stanje je urejeno, brez bremen. Prodajalec razpolaga z gradbenim dovoljenjem in projektno dokumentacijo.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec povrne prodajalcem stroške v višini 2%+ddv od končno dogovorjene prodajne cene in prevzame plačilo davka na promet nepremičnin. Točni izračuni ob zaključnih pogajanjih o pogojih nakupa.

Osnovni podatki

Cena:
550.000,00 €  
transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00150SK
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
država:
Slovenija
lokacija:
Trzin
področje podrobno:
Trzin
leto izgradnje:
1982
leto prenove:
2003
nadstropje:
K+P+M
velikost:
272,00 m²
parcela:
427 m²
Simona Koritnik Pavlin
Številka licence:
0187701849
GSM:
+386 41 532 005
tel:
+386 41 532 005
axa1995@gmail.com

Kontaktni obrazec